Diamizin cukorbetegeknek. Diamizin kapszula 50x - Vércukor - LigetPatika Online Gyógyszertár, az ideális patika!

diamizin cukorbetegeknek

Diamizin 50db

A vérben keringő inzulin úgy viselkedik, mint egy kulcs, ami kinyitja azokat a mikroszkopikus kapukat, amelyeken a glükóz bejut a sejtekbe. Ahelyett, hogy a cukor bejutna a sejtekbe, felhalmozódik a véráramban.

Adagolás: Étkezés után 1 kapszula, alkalommal naponta. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

diamizin cukorbetegeknek

Kisgyermekek elöl elzárva tartandó! Fogyasztása 20 év alatti személyeknek, terhes, vagy szoptató anyáknak nem ajánlott.

diamizin cukorbetegeknek

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A Diamizin hatóanyaga, a gymnema sylvestre kivonat hozzájárulhat az optimális vércukorszint fenntartásához.

Évszázadok óta a Kelet természetes gyógymódja a cukorbetegségre. A gimnemin sav hatékonyan és biztonságosan szabályozza a glükózt a véráramlatban.

Diamizin étrend kiegészítő kapszula, 50db

A termék megfelel az indiai ayurvédikus gyógyszerkönyvnek. Alkalmazása: napi kapszula.

diamizin cukorbetegeknek

Fogyasztása 20 év alatt, valamint terhes és szoptató nőknek nem ajánlott! Hatóanyag 1 kapszulában: zselatin 45mg Tájékoztatás Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző diamizin cukorbetegeknek gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Lásd még