Diabetikus sör

diabetikus sör

Sörkörkép: ezeket a gyümölcsös söröket fogyaszthatod inzulinrezisztensként Kiválogattuk és teszteltük a radlereket, és a végén egy bónusz tipp A radlerek, azaz a gyümölcsös sörök egyre nagyobb szeletet hasítanak ki a sörfogyasztás piacából, hiszen könnyed, frissítő ízűek, alacsony alkoholtartalmúak, nyári melegben tökéletes választásnak bizonyulnak.

diabetikus sör

De inzulinrezisztensként is fogyaszthatóak? Ennek jártunk utána.

Szabó Lucia Módosítva: Utánajártunk, milyen sört és mennyit ihatnak a cukorbetegek? Szabó Lucia, dietetikus volt segítségünkre. Nem tiltani szeretnénk!

A sör gyors felszívódásű szénhidrát, mindenképpen számolva, a felszívódásának megfelelő időszakban, és az egyéni érzékenységet figyelembe véve fogyasztható.

Az újhullámos radlerek első képviselője, a piacteremtő a Gösser Naturcitrone volt, és gyors ütemben követték a különböző márkák is a példájukat.

diabetikus sör

Winkler Robi ebben a videóban részletesen bemutatta a radlerek térhódításának a piaci folyamatait, de mi koncentráljunk csak az IR-re. A rossz hír: sajnos a legtöbb gyümölcsös sör cukorral vagy glükóz-fruktóz sziruppal készül. A jó hír: találtunk 3 olyan terméket, amik édesítősek, alacsony szénhidráttartalmúak, ezáltal a szénhidráttal számolva beilleszthetők IR-életmódba.

diabetikus sör

Kalrskrone naturtrüb citromos radler 0. Az Aldi terméke, szezonálisan tavasztól őszig kapható. Az Aldi terméke, egész évben kapható.

A Penny sajátmárkás diabetikus sör, egész évben kapható, Németországban készült. Cukormentes gyümölcsös sör házilag?

diabetikus sör

Akár alkoholmentesen is? Vedd a kedvenc sörödet.

Kövess minket a Facebook-on! Legújabb cikkek Küzdj a stigmák ellen!

Ha alkoholmentes verziót választanál, azt is megteheted. Vedd a kedvenc szénsavas, cukormentes üdítődet.

diabetikus sör

Egyenlő arányban öntsd össze a sört és az üdítőt.

Lásd még