Cukorbetegség alga

A chlorella alga hatásai cukorbetegeknél és magas vérnyomás esetén

Diabetesszel diagnosztizáltak?

Számos lépést tehetünk a cukorbetegség cukorbetegség alga csökkentése érdekében. Épp mint a mi kedvenc kék-zöld algánk: spirulina!

  • Diabetes and heart rate
  • Tippek a vércukorszint természetes szabályozásához - ProVitamin Magazin
  • Kurkuma cukorbetegség

A Spirulina természetes és megfizethető módja a vércukorszint szabályozásának. Ezt a szuperélelmiszert világszerte fogyasztják, mert elismerten szabályozza a glükózszintet, a vérnyomást és a koleszterin szintet.

hypertension diabetes and chronic kidney disease, icd 10

Tudta, hogy több tudományos cikk megállapításai azt mutatják, hogy 10 gramm spirulina napi rendszerességgel legalább 90 napig pozitívan befolyásolja a vérvétel által mért paramétereket, segít közelíteni a normál szinthez vércukorszint, plazma inzulin, szérum C-peptid és a a glükózt metabolizáló enzimek hexokináz és glükózfoszfatáz.

A Spirulina természetes és megfizethető módja a vércukorszint szabályozásának A cukorbetegség 2. Mivel a spirulinának koleszterinszint szabályozó, antioxidáns és immunmoduláló tulajdonságai vannak, hasznos lehet a cukorbetegek számára mint funkcionális táplálék.

cukor kezelés cukorbetegség

Pedig az emelkedett szintnek igen komoly szövődményei, következményei lehetnek: érszűkület, szívinfakrtus, magasvérnyomás, lábelhalás, agyi infarktus. Figyelembe véve a diabéteszes betegek kritikus lipid koleszterin, triglicerid problémáját, a spirulinának olyan szá vér lipidcsökkentő hatásáról moltak be, amely pozitív hatást gyakorol mind az egészséges, mind a szívbeteg emberekre.

SPIRULINA CUKORBETEGSÉGRE

Mivel a diszlipidémiát a vér lipidek rendellenes szintjeaz oxidatív és gyulladásos cukorbetegség alga tartják a cukorbetegség hozzájáruló tényezőinek, a spirulina ígéretes funkcionális táplálékként a 2. Ráadásul igazi gyűjtője más betegségeknek, mint az inzulin rezisztencia, az elhízás, a felborult koleszterinszint és a magas vérnyomás.

diabetes szerelés kezelése

A spirulina a következőképpen érezteti előnyös hatásait cukorbetegség terén: — Csökkenti a szisztémás gyulladást. Az inzulin rezisztencia kismértékű szisztémás gyulladással jár. Embereken végzett német és indiai kísérletekben úgy találták, hogy a spirulina súlycsökkentő hatással is bír amellett, hogy normalizálja a koleszterinszintet.

  1. Sansum diabetes research institute
  2. Barna nádcukor cukorbetegeknek

A spirulina képes csökkenteni a rossz koleszterin, az LDL szintjét, ezzel segít megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket, mint a vérerek megkeményedése és a stroke.

Vérnyomáscsökkentő hatása is van. A DXN termékei a nemzetközi piacon:.

Lásd még